Palvelut ja hinnat

Ravintovalmennus

Vastaanotto myös etäyhteydellä Skypen välityksellä.

Ensimmäinen käynti n. 2h 180€

Ensimmäisellä käynnillä tehdään perusteellinen kartoitus tilanteestasi. Ennen vastaanottoa saat täytettäväksesi perustietolomakkeen ja oirekyselyn käyntiä varten. Lähetä minulle täytetyt lomakkeet etukäteen ennen vastaanottoa tai tuo mukanasi vastaanotolle. Vastaanotolla käydään haastattelemalla läpi historiasi sekä kaikki asiat jotka ovat mahdollisesti vaikuttaneet elimistösi epätasapainotilaan käyttäen apuna täyttämiäsi esitietolomaketta ja oirekyselyä. Näiden tietojen perusteella suunnitellaan juuri sinulle sopiva ruokavalio sekä tarvittavat ravintolisät sekä muut tarvittavat muutokset. Osan ohjeista voit saada jo vastaanotolla mukaasi, mutta varsinaisen henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman ja yhteenvedon jatkosuunnitelmineen hyvinvointisi kohentumiseksi toimitan sinulle jälkikäteen.

Seurantakäynti on lähes poikkeuksetta tarpeellinen, koska eteneminen tapahtuu askel kerrallaan. Seurantakäynneillä seuraamme vointisi edistymistä, päivitämme ravinto-ohjelmaa ja tarpeen mukaan asetamme uusia tavoitteita. Jokaiselta käyntikerralta saat yksilölliset ohjeet ja suositukset + kirjallisen jatkosuunnitelman. Ajanvaraus seurantakäyntiä varten on hyvä tehdä jo ensimmäisen käynnin tapaamisen lopussa 1–3 kk:n päähän.

Seurantakäynti n. 1h 80€ n. 1,5h 100€

Ensimmäinen seurantakäynti kestää n. 1h ja yleensä se on noin 4-6 viikon kuluttua ensimmäisestä tapaamisesta. Seurantakäynnillä tarkastetaan haastattelun ja oirekyselyn perusteella mitä muutoksia on kehossasi tapahtunut ja mitä oireita on vielä jäljellä. Vain harva pystyy tekemään kaikkia muutoksia yhdellä kertaa, joten seurantakäynti on hyvinkin aiheellinen. Usein oirekuvakin selkiytyy ensikäynnin jälkeen vasta seurantakäynneillä ja tällöin pystytään aina paremmin vaikuttamaan varsinaiseen epätasapainon syyhyn.


Puhelinneuvonta, 30 min, 50€

Voidaan sopia aikaisintaan ensimmäisen seurantakäynnin jälkeen.

Luennot hyvinvointiin liittyvistä aiheista 45min-1½ h.

Aihe ja aika toiveidenne mukaisesti. Kotka ja Kouvola. Pyydä tarjous!

Pienryhmävalmennus

Esimerkiksi ystävä- tai työporukalle. Valmennuksen aihealue suunnitellaan toiveidenne mukaisesti. Kotka ja Kouvola. Pyydä tarjous!

5-pisteen korva-akupunktio 50€

Akupunktioneulat laitetaan viiteen korvan tiettyyn pisteeseen. Neulat saavat olla paikoillaan 10-40min. Pisteitä käytetään päihteistä vieroitukseen mm. tupakoinnin lopettamisen vieroitusoireisiin. Käytettyjen akupunktiopisteiden kautta voidaan myös rauhoittaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Kyseisillä akupunktiopisteillä voidaan myös helpottaa uniongelmia ja vähentää stressiä sekä lievittää kipuja. Akupunktiota voidaan käyttää muun neuvonnan tukena.


Muut

Hivenaineanalyysin ohjeistus ja tulkinta 150€

Lähete FLT-lääkärille 20€

RR-mittaus + lyhyt neuvonta 20min 30€

Lahjakortti sopivalle käynnille tai räätälöidään lahjakortin saajalle sopiva käynti/käynnit!

Peruuttamattoman käynnin veloitus on puolet varatun vastaanottoajan hinnasta.