Ravintovalmennus

FLT Ravintovalmentajana teen sinulle oman yksilöllisen ja kirjallisen suunnitelman tavoitteisiisi pääsemiseksi ja tuen sinua tärkeässä prosessissa, jolla voit muuttaa elämänlaatuasi merkittävästi paremmaksi.

Työskentely kanssasi lähtee aina sinun toivomuksista ja lähtökohdista!

Ensikäynnillä selvitämme perusteellisesti lähtötilanteesi ja siihen vaikuttavat tekijät.

Kertomiesi asioiden ja täytettyjen lomakkeiden pohjalta käymme läpi muutostoiveesi ja mietimme yhdessä, millä keinoin pääset asettamiimme tavoitteisiin.

Vastaanoton jälkeen saat henkilökohtaisen kirjallisen ohjeen tarvittavista ruokavaliomuutoksista sekä mahdollisista ravintolisistä. Sopiva ravinto yhdessä ravintolisien kanssa tukee elimistön ravinteiden saantia ja uudistumisprosesseja. Jos terveytesi kannalta tärkeää ovat stressinhallinta tai unenhuolto niin silloin saat ohjeita myös niiden hoitamiseen.

Ensimmäinen käynti kestää kaksi tuntia ja ensimmäinen seurantakäynti vähintään yhden tunnin. Seurantakäynti sovitaan 3-4 viikon päähän ensikäynnistä.

kuva herkullisesta ruoasta

Ennen ensimmäistä tapaamistamme saat täytettäväksi perustieto- ja oirekyselylomakkeen jotka voi palauttaa etukäteen tai tuoda vastaanotolle.

Ravintovalmennuksesta voit saada apua

Ravintovalmennus sopii sinulle, jos haluat pysyvillä muutoksilla ylläpitää tai lisätä terveyttäsi ja hyvinvointiasi sekä saada energiaa ja elinvoimaa arkeesi.

Ravintovalmennus ei korvaa lääkärin antamaa hoitoa tai tutkimuksia. FLT Ravintovalmentaja toimiikin yhteistyössä lääkärin kanssa ja ohjaa sinut tarvittaessa lääkärille tarpeellisiin tutkimuksiin ja hoitoon.